Referenser

Kända partners

Extreme Makeover Home Edition

Extreme Makeover Home Edition

Partnerskap med Extreme Makeover Home Edition

IQAir och Extreme Makeover Home Edition går samman i South Carolina

Beaufort, SC (17 januari, 2011)

IQAir Clean Air Team och tv-programmet Extreme Makeover Home Edition (EMHE) har återigen gått samman för att erbjuda ett säkert och hälsosamt nytt hem för en familj i nöd.

Bill och Indien Dickinson och deras fem barns gamla hem i Beaufort, South Carolina, var nästan obeboeligt när huset blev jämnat till marken i förra veckan.

Nästan varenda vägg i huset innehöll mögel, som gjorde ettåriga Sophia Dickinson sjuk. Dåligt utförda elarbeten, en felaktig grund, översvämningsskador och andra problem hotade både familjens hälsa och säkerhet.

Bill Dickinson som är stationerad i Afghanistan för närvarande, kunde inte hjälpa till eftersom han befann sig på andra sidan jordklotet. Indien Dickinson och hennes fem barn som var kvar gjorde så gott de kunde tills Extreme Makeover Home Edition uppmärksammade deras situation och ingrep för att samordna donationer, konstruktion och tillverkning av ett nytt hem för familjen.

Som vanligt när luftkvaliteten är avgörande i ett hus, kallade Extreme Makeover-teamet in IQAir:s renluftsteam för att ge luften hög kvalitet och kontrollera att mögel inte längre är ett problem i familjen Dickinsons nya hem.

”Alla har ett behov av ren andningsluft” säger Glory Dolphin vd för IQAir.
”Perfect 16 ®luftreningssystem kommer inte bara att rena luften så att barnet Sophia Dickinson kan må bättre, växa och bli friskare, det kommer också att fortsätta att bekämpa mögel i huset varje dag från och med nu, sade Dolphin.

IQAir har ett nära samarbete med EMHE sedan 2004 när det finns ett medicinskt behov av ren luft.

EMHE co-värd och snickare Paul Dimeo var med i programmet och gjorde med IQAir Clean Air Team en undersökning av installationen av husets luftfiltreringsanläggning Perfect 16.
Dimeo lovprisade HyperHEPA ®-teknologin i produkten IQAir Perfect 16 och noterade att systemet kommer att ge en nästan respiratorisk lättnad för Sophia.

Innan familjen Dickinson får nycklarna till sitt nya hus, kommer IQAir Clean Air Team tillbaka och kontrollerar Perfect 16-systemets prestanda med hjälp av en IQAir ParticleScan ®Lite laserpartikelräknare.

IQAir ParticleScan Lite mäter partiklar ner till 0,3 mikrometer, mindre än de minsta mögelsporer.

Avskrivning av ansvar

Observera att det som står i denna artikel, och alla artiklar på denna webbplats, endast gäller för de datum då artiklarna, eller originalartiklarna, publicerades. Spirare avsäger sig allt ansvar för eventuella ändringar av information och alla händelser som inträffat efter att artiklarna har publicerats.