Nyheter

Nedan visas länkar till alla våra nyheter. Observera att det som står i nyhetsartiklarna endast gäller för de datum då artiklarna publicerats. Spirare avsäger sig allt ansvar för eventuella ändringar av prisuppgifter och annan information som inträffat efter att artiklarna har publicerats.

Luftrenare i rum med många tavlor

Spirares luftrenare på spa-resort!

Spirares världsledande luftrenare används i allt från kliniska laboratorium till nöjesinrättningar som vill erbjuda sina kunder bästa möjliga komfort. Till den senare kategorin hör Fornudden Mansion som är en ny typ av resort med spa, bar och restaurang samt konferens- och eventanläggning.

Läs mer »
Lärare undervisar elev

Luftrenare i skolor ökar elevers prestationer!

Efter att en gasläcka upptäckts i ett område i USA valde man att sätta in luftfilter i alla skolor inom 5 kilometers radie från läckan. Man fann snart att prestationerna hos eleverna i dessa skolor var bättre än motsvarande prestationer hos elever i andra skolor.

Läs mer »
Vattenkanna som vattnar växter

Kan växter rena inomhusluft?

Kan växter rena inomhusluft? I denna artikel går IQAirs reportrar igenom vad forskningen faktiskt visar och ger ett vetenskapligt underbyggt svar på frågan om växter verkligen kan förbättra byggnaders inomhusluft.

Läs mer »