Referenser

Tester och utmärkelser

Wires

Wired

Wireds utlåtane om Atem X: ”Den mest kraftfulla och tystaste luftrenaren”

IQAirs Atem X, som beskrivs av WIRED som ”den mest kraftfulla och tystaste luftrenaren”, fick 9 av 10 i betyget ”nästan felfri”. Dess avancerade filtreringsteknik, användarvänliga funktioner och eleganta design gör den till ett toppval för dem som söker exceptionell luftkvalitet.

WIRED berömde Atem X för dess kombination av sofistikerad estetik och oöverträffad prestanda, och liknade dess design med avancerade Bang & Olufsen-högtalare.

Atem X har ett HyperHEPA-filter som effektivt fångar upp partiklar, inklusive virus, bakterier och partiklar (PM). Detta filter, tillsammans med Atem X:s innovativa design, säkerställer att även i ett 148,6 kvadratmeter rum, byts och renas luften två gånger i timmen på högsta inställningen. Recensenten noterade att ”det den mest kraftfulla och tystaste luftrenaren jag har testat”, med ljudnivåer på max 63 decibel, vilket är något högre än samtalsnivån på en restaurang eller från en luftkonditionering.

Granskarna betonade också Atem X:s användarvänliga design, med en medföljande app som mäter och anger luftkvaliteten i realtid. Dess bärbarhet förstärks av ett elegant utseende, komplett med ett konstläderband och ett dolt spår för nätsladden, vilket gör att den passar sömlöst mot väggar eller möbler.

Atem X:s 10-åriga garanti understryker ytterligare dess hållbarhet och tillförlitlighet på lång sikt.

Slutsats

WIREDs stöd för IQAirs Atem X luftrenare cementerar dess status som den mest kraftfulla och tystaste luftrenaren som finns. Med sin avancerade HyperHEPA-filtrering, effektiva och nästan tysta drift och eleganta utseende erbjuder den högsta prestanda för stora utrymmen.

Läs mer om luftrenaren Atem X

Avskrivning av ansvar

Observera att det som står i denna artikel, och alla artiklar på denna webbplats, endast gäller för de datum då artiklarna, eller originalartiklarna, publicerades. Spirare avsäger sig allt ansvar för eventuella ändringar av information och alla händelser som inträffat efter att artiklarna har publicerats.