Referenser

Tester och utmärkelser

Money Magazine

Money

HealthPro 250 utsågs till bästa luftrenare för dina pengar, enligt läkare

IQ Air ( Jul 17, 2023)

HealthPro 250 toppade nyligen listan över allergenluftrenare av Money Magazine. Läkare som behandlar allergier rekommenderade IQAirs HealthPro 250 luftrenare som den bästa allergenluftrenaren för dina pengar.

Dr Christian Gonzalez, canceronkolog, naturläkare och expert på giftfria levnadsvanor, säger att ”många läkare” rekommenderar IQAirs högpresterande HealthPro 250 för att lindra allergener och rena luften i stora och små utrymmen.

I Money Magazine-artikeln från december 2022 noterade Dr. Gonzalez att den prisbelönta HealthPro-seriens prestanda var överlägsen andra på listan på grund av dess förmåga att fånga upp de minsta av befintliga luftburna partiklar, inklusive virus. HealthPro 250 HyperHEPA-filtrering gör en betydande skillnad för personer med svår allergi eftersom, enligt Dr. Gonzalez: ”det finns olika storlekar på partiklar… mögel tenderar att vara större medan virus tenderar att vara mindre.”

HealthPro 250 har HyperHEPA-filtrering, som har bevisats fånga upp 99,5 procent av de skadliga partiklarna ner till 0,003 mikron. Dessa ultrafina partiklar utgör cirka 90 procent av alla luftburna partiklar och är bland de mest skadliga på grund av deras förmåga att tränga djupt in i våra vitala organ.

De viktigaste kriterierna som användes för att testa hur väl olika luftrenare rensar allergener var användningen av kolfiltreringsteknik, luftrenarens användarvänlighet samt systemets effektivitet.

HealthPro 250 beprövade filtrering av medicinsk kvalitet har anlitats i många verkliga kliniska miljöer. Till exempel valdes HealthPro 250 av Hong Kong Hospital Authority för att skydda personal och patienter under SARS-CoV-1-epidemin och SARS-CoV-2-pandemin.

Läs mer om HealthPro 250

Avskrivning av ansvar

Observera att det som står i denna artikel, och alla artiklar på denna webbplats, endast gäller för de datum då artiklarna, eller originalartiklarna, publicerades. Spirare avsäger sig allt ansvar för eventuella ändringar av information och alla händelser som inträffat efter att artiklarna har publicerats.