Referenser

Tester och utmärkelser

IBT (International Business Times)

IBT (International Business Times)

International Business Times recenserar Atem X: ”Det ultimata inom luftrening”

IQ Air (Sep 9, 2024)

IQAirs Atem X har nyligen utropats till ”Det ultimata inom luftrening” i en detaljerad recension av International Business Times. 

I granskningen lyftes Atem X:s kompakta och utrymmesbesparande design (som sömlöst integreras i alla miljöer samtidigt som den levererar exceptionell luftrening) fram. Atem X drivs av patenterad BionicCore-teknik, är tyst och effektivt och kan rena luften i rum upp till 1650 kvadratfot.

Det som utmärker Atem X och enligt IBT gör den till ”en intelligent allierad i din jakt på ren luft”, är dess intelligenta system för övervakning av luftkvalitet. Utrustad med avancerade sensorer mäter Atem X kontinuerligt fina dammpartiklar, CO2-nivåer, temperatur och luftfuktighet, vilket ger realtidsfeedback via en AQGlow-luftkvalitetsindikator. Denna funktion säkerställer att användarna alltid har koll på sin inomhuslufts kvalitet, vilket ger bättre sinnesro och hälsa.

Dessutom erbjuder Atem X smarta anslutningsalternativ som passar modern livsstil. Med inbyggd Wi-Fi-kapacitet och kompatibilitet med AirVisual-appen kan användare fjärrstyra och övervaka sin luftrenare.

IBT berömer även Atem X:s prestanda, som har testats noggrant och visat sig vara effektiv mot ett brett utbud av luftburna föroreningar. Den har en anmärkningsvärd filtreringsgrad: 99,99 %, för virus, som till exempel coronaviruset och 99,94 % för bakterier som E. coli och vita stafylokocker.

Energieffektivitet är en annan styrka som framhålls i granskningen av Atem X som stolt bär Energy Star-kvalificering. Enheten justerar på ett intelligent sätt fläkthastigheten baserat på luftkvalitetsdata i realtid. På så sätt optimeras energiförbrukningen samt förlängs de specialdesignade smarta filterens livslängd upp till 36. Detta minskar inte bara driftskostnaderna utan minimerar också miljöpåverkan.

Läs mer om Atem X

Avskrivning av ansvar

Observera att det som står i denna artikel, och alla artiklar på denna webbplats, endast gäller för de datum då artiklarna, eller originalartiklarna, publicerades. Spirare avsäger sig allt ansvar för eventuella ändringar av information och alla händelser som inträffat efter att artiklarna har publicerats.