Luftrenare i rum med många tavlor

Nyhet 28 november 2022
 

Spirares luftrenare på spa-resort!

Spirares världsledande luftrenare används i så skiftande miljöer som kliniska laboratorium, Corona-drabbade sjukhus, och rena upplevelse- och nöjesinrättningar som vill erbjuda sina kunder bästa möjliga komfort. Till den senare kategorin hör, åtminstone delvis, Fornudden Mansion som är en ny typ av resort med spa, bar och restaurang samt konferens- och eventanläggning.

Om Fornudden Mansion

Fornudden Mansion, som ligger vackert belägen på Fornuddsvägen 91, vid stranden till Drevviken i Tyresö, byggdes 1965 efter ritningar av arkitekterna Gunnar Fredholm och Hugo Höstrup – en dansk, världsberömd arkitekt som bland annat samarbetade med Arne Jacobsen. Ursprungligen var huset tänkt att fungera som en representationsvilla och är på så vis helt unikt.

Sedan en tid tillbaka så används villan, efter en viss upprustning, som resort-anläggning med spa, pol, strand, bar, restaurang och konferenssalar.

Läs mer om Fornudden Mansion på fornuddenmansion.se

Hur används våra luftrenare i Fornudden Mansion?

Eftersom både komfort och hållbarhet är viktigt för Fornudden Mansions ägare så har man investerat i ett antal av våra luftrenare. Dessa används dels för att få bort klorlukten som inomhuspoolen naturligt för med sig, dels för att skapa den hälsosam inomhusmiljö med frisk luft fri från dam, odörer och smittor. Att man valt att investera i just våra luftrenare beror delvis på att våra luftrenare rensar bort så små artiklar som virus. Detta har stor betydelse då risken för smittspridning är stor när större sällskap träffas inomhus, vilket sker regelbundet i Fornudden Mansion.

Luftrenare i rum med pool

Om våra världsledande luftrenare

Våra luftrenare tillverkas av det högkvalitativa och innovationsrika Schweiziska företaget IQAir. IQAir startade redan under tidigt 60-tal och har sedan dess varit världsledande inom portabel luftrening. IQAirs luftrenare har vunnit första pris i alla seriösa undersökningar världen över.

För oss är det ett självklart val att vara återförsäljare av just IQAirs produkter i Sverige.

Läs mer om våra luftrenare

Länkar

www.fornuddenmansion.se 
www.facebook.com/fornuddenmansion
www.linkedin.com/company/fornudden-mansion
www.instagram.com/fornuddenmansion
Läs mer om våra luftrenare

Avskrivning av ansvar

Observera att det som står i denna artikel, och alla nyhetsartiklar på denna webbplats, endast gäller för de datum då artiklarna publicerades. Spirare avsäger sig allt ansvar för eventuella ändringar av information som inträffat efter att artiklarna har publicerats.